داوطلبان برای ورود به این رشته باید در دروس ریاضیات و فیزیک پایه قوی داشته باشند و همچنین علاقمند به کار صحرایی را نیز باشند. یک مهندس نقشه بردار باید از دانش علمی بالایی در مباحث سنگین ریاضی برخوردار باشد. از جمله توانایی های داوطلبان برای ورود به رشته مهندسی نقشه برداری می توانیم به داشتن امادگی جسمانی خوب در کار های صحرایی، دارا بودن قدرت تجزیه و تحلیل، داشتن روحیه کار در محیط های باز و صحرایی، داشتن قدرت تجزیه و تحلیل و دارا بودن دانش اقتصادی برای کاهش هزینه ها اشاره کنیم. امکان ادامه تحصیل در ایران تا مقطع دکتری برای این رشته فراهم است.
رشته مهندسی نقشه برداری گرایش های مختلفی دارد که می توانیم از گرایش های این رشته به زمین سنجی، تصویرسنجی، محدوده بندی، آب نگاری، سنجش از دور و سامانه اطلاعات مکانی اشاره کنیم. در این حوزه باز کار خوبی برای علاقمندان فراهم شده است. فارغ التحصیلان در این رشته می توانند در سازمان هایی همچون سازمان آب و فاضلاب، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سازمان بنادر و کشتیرانی، شهرداری های کشور، شرکت های خصوصی، شرکت های پیمانکاری و مشاوره و. مشغول به کار شوند. نقشه برداری یکی از رشته ها اصلی در سازمان نظام مهندسی می باشد.
منبع: برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد مهندسی نقشه برداری
زمان ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش
ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش
هزینه ثبت نام آزمون استخدامی آموزگار ابتدائی آموزش و پرورش
سایت ثبت نام آزمون استخدامی آموزگار ابتدائی آموزش و پرورش
زمان برگزاری آزمون استخدامی آموزگار ابتدائی آموزش و پرورش
تمدید مهلت ثبت نام آزمون استخدامی آموزگار ابتدائی آموزش و پرورش
رشته ,نقشه ,سازمان ,مهندسی ,برداری ,نقشه برداری ,مهندسی نقشه ,کنکور کارشناسی ,کارشناسی ارشد ,ارشد مهندسی ,ریزی کنکور کارشناسی