طراحی صنعتی امروزه با نام طراحی محصول نیز شناخته می شود و علاوه بر توجه به زیبایی محصولات و کالا ها، به کارایی آن ها توجه بسیاری دارد. فارغ التحصیلان مقطع دکتری طراحی صنعتی می توانند در مشاغل و صنایع مختلفی از جمله (شهرداری ها، صنعت نوشت افزار، صنعت اسباب بازی، صنایع تولید مبلمان، طراحی داخلی، صنایع تولید لوازم صوتی و تصویری، طراحی نجهیزات پزشکی و.) به فعالیت بپردازند. امروزه با توجه به پیشرفت و گسترش علم و نیاز انسان ها به کالا ها و محصولات متنوع با زیبایی و کارایی بالا، این رشته دارای اهمیت بسیاری می باشد و فارغ التحصیلان آن می توانند با توانایی و علاقه برای جامعه مفید واقع شوند و به درآمدهای مناسبی دست یابند.

افرادی که علاقمند به تحصیل در مقطع دکترای تخصصی (Ph.D) می باشند، ابتدا لازم است که در آزمون ورودی شرکت نمایند و پس از قبولی وارد مرحله مصاحبه مقطع دکتری خواهند شد. مصاحبه نیز دارای مراحل پیچیده و دشواری می باشد که افراد باید از قبل آمادگی های لازم را داشته باشند و بتوانند توانایی های خود را به کارشناسان اثبات کنند. برای متقاضیانی که قصد ورود به مقطع دکترا را بدون شرکت در آزمون کتبی دارند، راه حلی نیز در نظر گرفته شده است. این دسته از افراد می توانند در صورت داشتن شرایط لازم ، ثبت نام دکترا بدون ازمون را انجام دهند.



منبع: برنامه ریزی دکتری تخصصی طراحی صنعتی

زمان ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش

برنامه ریزی کنکور

ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش

هزینه ثبت نام آزمون استخدامی آموزگار ابتدائی آموزش و پرورش

سایت ثبت نام آزمون استخدامی آموزگار ابتدائی آموزش و پرورش

زمان برگزاری آزمون استخدامی آموزگار ابتدائی آموزش و پرورش

تمدید مهلت ثبت نام آزمون استخدامی آموزگار ابتدائی آموزش و پرورش

طراحی ,دکتری ,مقطع ,صنعتی ,لازم ,صنایع ,طراحی صنعتی ,صنایع تولید ,دکتری طراحی ,مقطع دکتری ,فارغ التحصیلان ,دکتری طراحی صنعتی
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها